Rahalaitos

Rahalaitos on kotimainen, yksi markkinoiden vakavaraisimmista rahoitusalan yrityksistä ja se toimii yhteistyössä lukuisten suomalaisten lainapalveluiden kanssa, jotta voi tarjota sinulle kattavan tarjonnan lainatarjouksia aina, kun niitä tarvitset. Lainasummat alkavat 500 eurosta ja päättyvät 40 000 euroon. Rahalaitoksen erikoisuutena on, että se ei varsinaisesti itse tarjoa lainoja, vaan kun lähetät hakemuksen Rahalaitokselle, etsii se sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainaa myöntävät sellaiset yritykset kuin Cashbuddy, Euroloan ja Credento.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Halvin lainatarjous

Jokaisen lainatarpeet ovat erilaiset, mutta jokainen haluaa loppupeleissä löytää edullisimman lainan – siksi Rahalaitos tekee kilpailutuksen puolestasi, jolloin säästät paitsi aikaa myös rahaa. Lainanvälittäjänä Rahalaitos pystyy usein tarjoamaan sinulle paremman hinnan ja paremmat lainaehdot, kuin mitä saisit mitään muuta kautta.

Rahalaitoksen avulla saat siis aina juuri sinulle sopivan lainatarjouksen, ja samalla luotonsaantimahdollisuutesi paranevat. Vaikka jokin rahoituslaitos tai pankki ei myöntäisikään sinulle lainaa, voi jokin toinen rahoituslaitos myöntää sinulle lainan. Jos lähettäisit itse hakemuksesi vain yhteen palveluun, voisit saada kielteisen luottopäätöksen ja olla saamatta lainaa, mutta Rahalaitos etsii puolestasi toisen palvelun, josta saat haluamasi lainan.

Täysin ilmainen palvelu

Rahalaitoksen palvelussa parasta on se, että sen käyttäminen on sinulle kuluttajana täysin ilmaista. Rahalaitos saa nimittäin palkkionsa yhteistyökumppaniltaan, jolta mahdollisesti päädyt hakemaan lainaa.

Lainan kilpailutus ja hakeminen on yksinkertaista: Täytät vain Rahalaitoksen sivuilla olevan lomakkeen.

Lainaa pitkällä ja joustavalla maksuajalla

Saat lainasi 2-12 vuoden takaisinmaksuajalla, joten suuretkin lainasummat on mahdollista maksaa takaisin hyvin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä.

Voit myös tietysti maksaa lainasi ennenaikaisesti takaisin niin halutessasi. Voit suorittaa lainan koko jäljellä olevan takaisinmaksun koska tahansa, eikä siitä aiheudu sinulle mitään lisäkuluja. Lisäksi voit myös muuttaa lainasi kuukausittaisten lyhennysten suuruutta joko suuremmaksi tai pienemmäksi. Kuukausittaisten lainanlyhennysten määrän muuttaminen onnistuu helposti ottamalla yhteyttä pankkiin tai rahoituslaitokseen, jolta olet lainasi saanut.

Hae luotto nopeasti netistä

Lainojen hakeminen onnistuu helposti heti Rahalaitoksen etusivulta löytyvän verkkolomakkeen avulla. Vahitoehtoisesti voit hakea lainaa myös soittamalla Rahalaitoksen asiakaspalveluun, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-15 välisenä aikana. Muissa asioissa voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä myös faxilla tai sähköpostilla vuorokauden ympäri.

Lähetettyäsi lainahakemuksesi Rahalaitoksen laina-asiantuntijat alkavat välittömästi etsiä sinulle parasta rahoitusratkaisua heidän kanssa yhteistyössä toimivilta pankeilta sekä muilta rahoituslaitoksilta. Kun sopiva lainatarjous löytyy, lähetetään se sinulle postitse kotiisi. Vaihtoehtoisesti voit myös saada sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tekemään sähköisen allekirjoituksen.

Vakuudetonta lainaa 20 vuotta täyttäneille

Jokainen Rahalaitoksen yhteistyökumppani asettaa itse esimerkiksi lainan kulut ja lainaehdot, mutta myös Rahalaitos on asettanut hakijoille muutamia kriteereitä. Hakijan on oltava vähintään 20 vuotias, minkä lisäksi vaaditaan vähintään 10 000€ vuosituloja riippumatta siitä, kuinka suurta lainasummaa haetaan. Hakijalla ei saa myöskään olla julkisia maksuhäiriöitä. Mitään vakuuksia ei koskaan tarvita.

Laina-asioista voi keskustella Rahalaitoksen lainaneuvojien kanssa tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Tutustu nyt itse Rahalaitoksen palveluun, ja hae paras lainatarjous!

 

Rahalaitos pähkinänkuoressa

 • Lainaa 500 – 40 000 euroa
 • Maksuaikaa 2 – 15 vuotta
 • Hakemus on ilmainen
 • Lainatarjous useasta eri luottopalvelusta
 • Erittäin nopea hakemuksen käsittely.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • fleksiluotto 1Fleksiluotto Fleksiluotto on joustava ja edullinen vaihtoehto rahoittamaan arjen yllättävät rahanmenot. Ota joustava limiittilaina heti käyttöösi, voit nostaa rahaa pienissä erissä käyttösi mukaan. Jos […]
 • Lainaa24Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saat useita erilaisia lainatarjouksia. Lainaa24 etsii juuri sinulle sopivan lainan […]
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
 • lainasto 2Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
 • 3Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
 • ok money 4OK Money OK Money antaa rahaa lainaksi jopa 2100 euroa. Palvelun tarjoama laina on OK Limiitti, joka korvaa perinteiset pikavipit ja pikalainat. Limiitistä on mahdollista nostaa rahaa käyttöön oman […]
 • Jyväskylässä halutaan pikavippimainokset pois katukuvastaJyväskylässä halutaan pikavippimainokset pois katukuvasta Pikavippimainoksia on kielletty kaupungin omistamilta mainospaikoilta Tampereella ja Kouvolassa. Nyt myös Jyväskylässä on tehty valtuustoaloite asiasta.
 • SaldoSaldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti myönnetään 2000 - 5000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan pienissä osisssa tai […]