Pikavippitarjoukset paranevat

Pikavippitarjoukset paranevat – jopa 2000 euron lainan saa nyt korottomana.

Useat pikavippipalvelut ovat jo pitkään tarjonneet asiakkailleen ilmaisia ensilainoja. Uuden asiakkaan ei tarvitse maksaa lainastaan minkäänlaisia kuluja tai korkoja. Tarjoukset sopivat vippipalveluun tutustumista varten, sillä tarjouksen voi käyttää vain kerran, ja ensimmäisen korottoman lainasumman koko on rajattu.

Aiemmin ilmaiseksi ensilainaksi sai vain muutaman kympin tai satasen lainan. Nyt osa pikavippi- ja tililuottopalveluista myöntää jopa tuhannen euron ylittäviä ilmaisia vippejä. Paras tarjous on tällä hetkellä tiettävästi Suomen Tililuotolla, josta uusi asiakas voi saada jopa 2000 euron ensilainan ilman korkoa ja nostoprovisiota.

Suuria ensilainoja saa muualtakin. Suomilimiitti tarjoaa 1000 euron korotonta ensilainaa ja Limiitti.fi 500 euron ensilainaa. Vivus on jo pitkään myöntänyt ensimmäiseksi lainaksi ilmaisen 400 euron vipin, ja myös Ferratumilla on tarjolla maksimissaan 300 euron ilmainen vippi.

Lähes kaikki korottoman lainan tarjoukset koskevat vain uusia asiakkaita. Poikkeuksen tekee Trustbuddy, joka myöntää 600 euron lainan ilman kuluja myös vanhoille asiakkaille. Ehtona on kuitenkin lainan maksaminen takaisin varsin tiukalla aikataululla, sillä laina pysyy kuluttomana vain, jos sen maksaa takaisin 14 päivän sisällä.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Veronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainanaVeronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainana Veronpalautuksen saa jälleen ennakkoon, kun palvelu VeronpalautusNYT on avannut jälleen sivunsa. Veronpalautuksen voi hakea ennakkoon, mikäli veronpalautusta on tulossa vähintään 300 euroa.
  • 24-vippi24-vippi Turkulaiselta 24-vipiltä voit saada pikalainaa korkeintaan 600 euroa. Maksuaikaa voit saada enintään kuukauden. 24-vipin ylläpitäjä on Vermiculus Oy, joka on hyväksytty Etelä-Suomen […]
  • TrustBuddyTrustBuddy TrustBuddy on kansainvälinen vertaislainapalvelu, jonka avulla täysi-ikäiset suomalaiset voivat saada 100 - 600 euron lainoja. Lainasta ei peritä kuluja lainkaan, jos maksat sen takaisin […]
  • Kuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejäKuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejä Pikavippien suosion kasvaessa myös pikavippien lainasummat kasvavat. Lainanhakijat tarvitsevat yhä suurempia lainoja muutamien kymppien pikavippien sijaan.
  • Risicum avasi ovensa uudelleenRisicum avasi ovensa uudelleen Entinen pikavippisivusto Risicum on jälleen toiminnassa. Viime joulukuusta alkaen yhtiö on jälleen tarjonnut kulutusluottoja, ja nyt valikoimassa on myös joustoluotto. DFC Nordicin […]
  • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
  • Pikavippiä saa edelleen – katso listaPikavippiä saa edelleen – katso lista Vippi.ws listasi 25 lainapalvelua, joista voit edelleen hakea pikavippiä.
  • Suurin osa pikavippialan toimijoista haluaa alalle tiukempaa valvontaaSuurin osa pikavippialan toimijoista haluaa alalle tiukempaa valvontaa Suomen Pienlainayhdistys ajaa kolmen kohdan ohjelmaa pienlaina-asiakkaan parhaaksi, jonka tarkoituksena on saada alalle tiukemmat ja selkeämmät pelisäännöt.
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
  • Osallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihinOsallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihin Pikalainayritysten tällä hetkellä käynnissä olevista arvonnoista ja kilpailuista voit voittaa esimerkiksi iPhonen tai 500 euron lahjakortin.