Pikavippipalvelu hoitaa laskusi

Pikavippipalvelu Ferratum on lanseerannut uuden pikavippi-tyyppisen palvelun, joka tarjoaa luottoa laskujen maksamiseen. EasyBills-niminen palvelu hoitaa laskun ajallaan, minkä jälkeen asiakas maksaa laskun maksamisesta aiheutuneen luoton ja kulut EasyBillsille. Kulut riippuvat laskun summasta, valitusta maksuajasta ja maksuerien määrästä.

Koska kyseessä on luotollinen maksupalvelu, tehdään EasyBillsille lainahakemus. Jos hakemus hyväksytään, EasyBills maksaa laskun ja lainasopimus syntyy.

Tutustu Easybills -palveluun

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Pikalainayritykset toivovat itselleen tiukempaa valvontaaPikalainayritykset toivovat itselleen tiukempaa valvontaa Pikalainatoiminnan rajoituksesta puhutaan paljon julkisuudessa, mutta myös pikalainayritykset toivovat alalle tiukempaa valvontaa.
  • Ovatko pikavippien perintäkulut ylisuuret?Ovatko pikavippien perintäkulut ylisuuret? Mediassa on viime aikoina puhuttu pikalainojen perintäkuluista, joita on väitetty ylisuuriksi. Mutta onko asia aivan niin?
  • Mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa?Mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa? Pikavipin todellinen vuosikorko kertoo luoton hinnasta harhaanjohtavasti.
  • Uusi prepaid- luottokortti CreditUpiltaUusi prepaid- luottokortti CreditUpilta CreditUp MasterCard on kuin normaali MasterCard -luottokortti, mutta se toimii prepaid-periaatteella ollen näin turvallinen vaihtoehto luottokortille.
  • Pikavippifi 1Pikavippi.fi Suosittu, aito ja alkuperäinen Pikavippi.fi, auttaa asiakkaitaan arjen raha-asioissa turhia kyselemättä. Se tarjoaa täysi-ikäisille asiakkailleen joustavat ja edulliset pikavipit […]
  • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
  • fleksiluotto 2Fleksiluotto Fleksiluotto on joustava ja edullinen vaihtoehto rahoittamaan arjen yllättävät rahanmenot. Ota joustava limiittilaina heti käyttöösi, voit nostaa rahaa pienissä erissä käyttösi mukaan. Jos […]
  • LHV-pankki tarjoaa kulutusluottoja SuomessaLHV-pankki tarjoaa kulutusluottoja Suomessa Virolainen LHV-pankki on tullut myös Suomen markkinoille ja tarjoaa edullisia kulutusluottoja. Kulutusluotot ovat pikavippejä suurempia lainoja.
  • Lainaa24Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saat useita erilaisia lainatarjouksia. Lainaa24 etsii juuri sinulle sopivan lainan […]
  • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]