Pikavippien vertailu kannattaa

Pikavippejä tarjoavia palveluja on Suomessa jo yli sata, joten vaihtoehtoja erilaisten lainatuotteiden ja palveluiden välillä löytyy runsaasti. Pikavippien vertailu kannattaa, sillä vertailemalla on mahdollista säästää yllättävän paljon pikalainan kustannuksissa.

Vertailun aluksi on tärkeää harkita tarkkaan omaa lainantarvetta ja takaisinmaksukykyä. Pikavippipalveluiden tarjoamat lainasummat ja takaisinmaksuajat vaihtelevat eri palveluiden välillä. Osalla on myös mahdollisuus maksulliseen eräpäivänsiirtoon, mutta yleensä edullisemmaksi tulee ottaa suoraan pikavippi sellaisesta palvelusta, joka tarjoaa suoraan lainahakijalle sopivan maksuajan.

Pienen mahdollinen pikavippi on 20 euroa, mutta useimmilla palveluilla lainasummat alkavat vasta 50 tai 100 eurosta. 20 euron lainan hinta on esimerkiksi Lainasto.fi -palvelussa 8 euroa 15 päivän maksuajalla.

50 euron lainoissa valinnanvaraa on enemmän ja vippivertailusta löytyy kymmeniä 50 euron vippejä tarjoavia pikaluottopalveluja. Edullisimmillaan 50 euron lainan saa Vivukselta ja Viestilainalta, jotka tarjoavat uudelle asiakkaalle ensimmäisen lainan täysin kuluitta. Credit24-palvelu taas laskuttaa 50 euron lainasta 7 päivältä vain 6 euron kulut ja Ferratum 15 päivältä 7 euron kulut. Mikäli lainaa tarvitsee pidemmäksi aikaa, Everyday tarjoaa edullisen vaihtoehdon, sillä 50 euron lainasta 30 päiväksi maksetaan kuluja 8 euroa.

Kalleimmillaan 50 euron lainasta voi joutua maksamaan kustannuksia jopa 29 euroa, joten vertailemalla voi säätää jopa kymmeniä euroja.

Pikavippipalvelut toimivat yleensä lähes samalla idealla, eli tarjoavat helposti ja nopeasti vakuudetonta lainaa täysi-ikäisille suomalaisille. Osassa palveluista on kuitenkin erilaisia etuja, jotka kannattaa ottaa vertailussa huomioon.

Yksi vertailukelpoisista eduista on palveluiden aukioloajat. Todella kiireellisessä rahantarpeessa olevan vippaajan on hyvä huomioida, että vaikka osa palveluista ottavat lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauhden, lainoja myönnetään vain tiettynä aikana vuorokaudesta. Laki sallii pikaluottojen maksun hakijan tilille 7-23 välisenä aikana, mutta on palveluita, joissa maksuja suoritetaan ainoastaan muutaman tunnin aikana iltapäivisin. Tämä kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa. Mikäli aukioloajat eivät ole selvästi esillä palvelun web-sivuilla, niiden tulisi löytyä ainakin lainaehdoista.

Myös pikalainapalveluiden lainapäätöksen tekemiseen ja lainan maksamiseen tilille kuluvat ajat vaihtelevat palveluiden välillä. Osa pikavippipalveluista lupaa lainapäätöksen ja lainarahat asiakkaan tilille jo muutamissa minuuteissa, kun toisissa palveluissa pikavippiä saa odottaa tunteja tai jopa vuorokauden lainapäätöksen saamisesta.

Pikavippipalveluiden asiakaspalvelu on yksi oleellinen vertailun kohde, sillä asiakaspalveluun on tärkeää saada yhteys, mikäli lainan suhteen tulee ongelmia tai esimerkiksi takaisinmaksu uhkaa viivästyä. Tunnetuimmilla ja arvostetuimmilla palveluilla on yleensä myös hyvä asiakaspalvelu, joka on avoinna joka arkipäivä ja tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse.

Mielenkiintoisena lisäetuna osalla pikavippipalveluista on käytössä erilaisia suositteluohjelmia, joissa voi ansaita bonusta suosittelemalla palvelua ystävilleen. Ansaittuja bonuksia voi yleensä käyttää vippien kulujen maksamiseen.

Pikavippiä ottaessa on aina tärkeää tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja varmistaa, että on ymmärtänyt kaikki lainan hakemiseen ja takaisinmaksamiseen liittyvät seikat, vaikka tarkempaa vertailua ei suorittaisikaan. Helppoa vertailua etsivälle kustannusten vertailu onnistuu helposti vippivertailukoneen avulla.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Viestilainalta tarjous: 50 euron laina uusille asiakkaille ilman kulujaViestilainalta tarjous: 50 euron laina uusille asiakkaille ilman kuluja Viestilaina tarjoaa nyt uusille asiakkailleen ensimmäisen 50 euron arvoisen lainan täysin kuluitta. Aiemmin ilmaista lainaa on tarjonnut myös Vivus.
  • Ostosrahalta voi hakea nyt myös lainankorotustaOstosrahalta voi hakea nyt myös lainankorotusta OPR-Vakuus Oy:n suositusta kulutusluottoja tarjoavasta Ostosraha lainapalvelusta on nyt mahdollisuus hakea lainankorotusta. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka olisit alunperin ottanut […]
  • suomilimiitti1 1Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
  • Faktoja pikavipeistäFaktoja pikavipeistä Risicum selvitti faktoja pikavipeistä, eli pienlainoista, sillä monilla ihmisillä on harhaluuloja ja uskomuksia pienlainoista, sillä media vääristää kuvaa uutisoimalla yksittäistapauksia.
  • Takuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkojaTakuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkoja Takuu-Säätiön mukaan etenkin pikavipit lisäävät velallisten velkojen lukumäärää. Yhdellä Takuu-Säätiön lainatakauksen hakijalla voi olla jopa 60 eri velkaa.
  • Creditstar arpoo ilmaisia vippejäCreditstar arpoo ilmaisia vippejä Pikalainapalvelu Creditstar arpoo ilmaisia pikavippejä. Joka päivä yksi pikavipin ottanut voittaa ilmaisen vipin, eli vapautuu lainan korkojen maksamisesta.
  • Karjalainen: Pikavippiyritykset perivät lainvastaisia muistutusmaksujaKarjalainen: Pikavippiyritykset perivät lainvastaisia muistutusmaksuja Pohjois-Karjalassa osa kihlakunnanulosottomiehistä pitää pienten velkojen perintäkuluja kohtuuttomina. Vaikka kulut pysyisivät lain vaatimissa rajoissa, niin silti pienen velan […]
  • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
  • Vivukselta ilmainen pikavippi nyt jopa 300 euroaVivukselta ilmainen pikavippi nyt jopa 300 euroa Pikalainapalvelu Vivuksen "ilmainen pikavippi" eli kuluton ensilaina on noussut 300 euroon asti. Ilmaisella pikavipillä tarkoitetaan Vivuksen ensilainaa, josta ei peritä korkoja tai kuluja.