Pikavippi- ja tililuottoyhtiö Euroloan tähtää kasvuun

Lainayhtiö Euroloan pyrkii kasvun tehostamiseen ja kilpailukykyisempään hinnoitteluun uuden rahoitusjärjestelyn avulla, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Rahoitusjärjestely luxemburgilaisen Pausa Capital -sijoitusyhtiön kanssa antaa Euroloanille mahdollisuuden myydä saataviaan 300 miljoonan euron edestä. Järjestely vapauttaa Euroloanille käyttöpääomaa. Toiminnan tehostaminen rahoitusjärjestelyiden avulla on tiedotteen mukaan rahoitusalalla tavallista.

Euroloan selvittää tällä hetkellä mahdollisuutta saada pankkitoimilupa Suomen rajojen ulkopuolella. Yhtiöllä on jo sertifikaatti, jonka mukaan se täyttää kansainvälisen tietoturvallisuuden standardin.

Euroloan myöntää tililuottoja että pikavippejä. Tällä hetkellä tililuoton luottoraja on enintään 5000 euroa ja pikavipin 500 euroa. Euroloanin mukaan rahoitusjärjestely mahdollistaa myös luottojen hinnoittelun uudistamisen edullisemmaksi. Kun yhtiö kasvattaa kokoaan, sen tarjoaman rahan hinta laskee.

Euroloanin laina-asiakkaat saavat edelleen tililuottoja ja pikavippejä entiseen tapaan. Ainoa muutos on, että maksun saajan tilinumero muuttuu.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Pikavippien korkeista koroista kiskontasyytePikavippien korkeista koroista kiskontasyyte Tuomon tuvat -nimellä tunnetun pikalainayhtiöryppään toimitusjohtaja on saanut syytteen kiskonnasta. Yhtiöt perivät pikavipeistä korkoa jopa 89 prosenttia lainasummasta.
  • Mistä lainaa jos pikavipit kielletään?Mistä lainaa jos pikavipit kielletään? Mitä jää jäljelle, jos pikavipit kielletään? Suunniteltujen rajoitusten piiriin kuuluvat ainoastaan alle 1000 euron pikavipit, joten suuremmat kulutusluotot jäävät edelleen […]
  • Kuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejäKuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejä Pikavippien suosion kasvaessa myös pikavippien lainasummat kasvavat. Lainanhakijat tarvitsevat yhä suurempia lainoja muutamien kymppien pikavippien sijaan.
  • Vivukselta ilmainen pikavippi nyt jopa 300 euroaVivukselta ilmainen pikavippi nyt jopa 300 euroa Pikalainapalvelu Vivuksen "ilmainen pikavippi" eli kuluton ensilaina on noussut 300 euroon asti. Ilmaisella pikavipillä tarkoitetaan Vivuksen ensilainaa, josta ei peritä korkoja tai kuluja.
  • Pikavippejä ottaa tavalliset työssä käyvät ihmisetPikavippejä ottaa tavalliset työssä käyvät ihmiset Harvemmin mediassa kerrotaan miten vippi auttaa normaalia ihmistä, joten haluammekin nyt tuoda esiin kertomuksia tavallisista pikavippien ottajista, jotka siis suurimmaksi osaksi ovat […]
  • lainafi 1Laina.fi Suosittu Laina.fi tarjoaa kätevän ja kohtuuhintaisen Käyttölainan. Voit nostaa Käyttölainaa kuukaudessa maksimissaan 5000 euroa, mutta voit nostaa myös pienempiä summia silloin kun […]
  • RisicumRisicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja sekä jopa 5000€ suuruista luottotiliä. Tutustu uuteen palveluun nyt.
  • rahalaitos 2Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
  • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
  • Osallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihinOsallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihin Pikalainayritysten tällä hetkellä käynnissä olevista arvonnoista ja kilpailuista voit voittaa esimerkiksi iPhonen tai 500 euron lahjakortin.