Pikavippi 24h

Pikavippiä on nykyään mahdollista saada 24/7 – siis myös öiseen aikaan. Miten se on mahdollista, kun aikaisemmin pikavippejä maksettiin tiukasti vain kello 7 – 23?

Pikavippien maksaminen tilille kello 23 – 7 kiellettiin muutama vuosi sitten, kun yöaikaan harkitsematta otettujen pikalainojen katsottiin johtavan velkaongelmiin. Nyt yölainaa voi kuitenkin saada, koska pikavippejä varten räätälöity aikarajoitus ei koske lainkaan jatkuvia lainamuotoja, kuten tililuottoja ja luottokortteja. Mikäli rajoitus koskisi kaikkia luottoja, ei esimerkiksi luottokortilla maksaminen onnistuisi yöllä.

Kun pikavippejä koskevaa lainsäädäntöä tiukennettiin kesäkuussa 2013, suuri osa entisistä pikavippipalveluista siirtyi tarjoamaan tililuottoa. Tililuottopalvelut toimivat kuitenkin hyvin samalla tavoin kuin pikavippipalvelut – niistä voi hakea pientä, esimerkiksi 100 euron lainaa, ja luotot maksetaan edelleen tilille nopeasti. Merkittävin ero on se, että asiakkaalle myönnetään kerralla isompi luottoraja, kuten 2000 euroa, ja lainaa voi nostaa luottorajan puitteissa useamman kerran, mikäli tarvetta on. Myös lainojen takaisinmaksuun on lisätty joustoa verrattuna entisen kaltaisiin pikavippeihin.

Pikavippialan muutosten seurauksena on käytännössä se, että pikavippiä voi nyt saada myös yöllä. Useampi entinen pikalainapalvelu lupaa maksaa tililuoton kautta nostetut vipit pankkitilille myös yöllä. On siis mahdollista sekä hakea lainaa että saada vippi tilille yöaikaan. 24/7 pikavippiä tarjoaa muun muassa Euroloan. Lainaa tarvitsevan kannattaa kuitenkin huomioida, että kaikki pikalaina- ja tililuottopalvelut eivät välttämättä käsittele lainahakemuksia ja tee luottopäätöksiä öisin.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Risicum avasi ovensa uudelleenRisicum avasi ovensa uudelleen Entinen pikavippisivusto Risicum on jälleen toiminnassa. Viime joulukuusta alkaen yhtiö on jälleen tarjonnut kulutusluottoja, ja nyt valikoimassa on myös joustoluotto. DFC Nordicin […]
  • Vippivelat kasvavat, vaikka pikavippikierteelle piti tulla loppuVippivelat kasvavat, vaikka pikavippikierteelle piti tulla loppu Vuodesta 2013 lähtien alle 2000 euron pikavippien korkoja on säädelty korkokatolla. Korkokaton seurauksena oletettiin lainoja tarjoavien pikavippiyritysten kannattavuuden laskua. Nyt kun […]
  • Pikavippien kysyntä nousi vuoden toisella neljännekselläPikavippien kysyntä nousi vuoden toisella neljänneksellä Pikavipit ovat saaneet paljon julkisuutta vaikkakin huonossa valossa, se ei välttämättä ole ollut huono asia, sillä pikavippien kysyntä on nimittäin ollut huhti-kesäkuuun aikana kasvussa.
  • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
  • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
  • Pikalainojen määrä kasvoi voimakkaastiPikalainojen määrä kasvoi voimakkaasti Kotitalouksien pikalainojen määrä on noussut voimakkaasti kuluneen vuoden aikana. Kokonaisuudessaan kotitalouksien lainojen määrä on kasvanut maltillisemmin.
  • Vertaislainat saivat sijoittajat innostumaanVertaislainat saivat sijoittajat innostumaan Kun Suomessa asetettiin pikavipeille korkokatto muutama vuosi sitten, alkoivat vertaislainamarkkinat kasvaa. Vertaislainat ovat nousseet kilpailijoiksi paitsi pikavipeille, myös pankkien […]
  • Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja!Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja! Vippi.fi tarjoaa nyt pikalainaa 7 päiväksi täysin ilmaisena ja ilman lisäkuluja. Voit hakea lainaa 50-500 euroa eikä sinun tarvitse maksaa takaisin, kuin sen mitä lainasit. Tee näin, hae […]
  • OK Moneylta ja Risicumilta 1000 euron ensilainatOK Moneylta ja Risicumilta 1000 euron ensilainat OK Money ja Risicum tarjoavat markkinoiden suurimmat ensilainat, sillä molemmista palveluista uudet asiakkaat saavat nyt jopa 1000 euron suuruiset ensilainat
  • Velatonkin voi mennä velkaneuvontaanVelatonkin voi mennä velkaneuvontaan Velkaneuvonnan palveluihin kuuluu ennaltaehkäisevä neuvonta. Niinpä yhteydessä voi olla heti, jos elämässä on tapahtumia, jotka voivat vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseen.