Pikalainayrityksillä menossa joulukilpailuita

Tekisikö mieli voittaa ylimääräinen joululahja? Jos pidät kiirettä, ehdit vielä osallistua pikavippiyritysten kilpailuihin Facebookissa.

Usein erilaisia kilpailuita ja arvontoja järjestävä Vippi.fi on tällä kertaa pannut pystyyn jouluisen kilpailun, jossa voi ilahduttaa myös vaikkapa hyvää ystävää, äitiä tai poikaystävää. Käy tykkäämässä Vippi.fi:n Facebook-sivusta ja kommentoi kilpailuun, kuka kaverisi ansaitsisi joululahjan. Voit voittaa kaksi 20 euron arvoista lahjakorttia, toisen Verkkokauppa.comiin ja toisen Nelly.comiin. Voittaja saa toisen, ja joulun hengen mukaisesti toinen lahjoitetaan kaverin iloksi. Kumpi, sen voittaja saa itse päättää.

Myös Risicumilla on meneillään joulukalenteri, josta aukeaa joka päivä uusi luukku ja uusi voittomahdollisuus. Joulujokeri-kalenterista voi siis voittaa aina jouluaattoon asti. Palkintoina on 50 euron lahjakortteja S-ryhmän liikkeisiin, ja toisinaan kalenterista paljastuu myös ylimääräisiä arvontoja. Käy tykkäämässä Risicumin Facebook-sivusta, niin voit osallistua kilpailuun.

Pikavippipalveluilla voi olla joulun aikaan poikkeuksellisia aukioloaikoja. Ainakin Risicum ja Laina.fi ilmoittavat, että maksut saattavat joulun pyhien aikaan viivästyä. Pikavipit maksetaan tileille kuitenkin viimeistään 27.12. Monen lainapalvelun asiakaspalvelu on joulun pyhinä suljettuna.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Erikoinen huijaus: Pikavippiä tilille pyytämättäErikoinen huijaus: Pikavippiä tilille pyytämättä Poliisi varoittaa uudesta huijauksesta, jossa pyydetään palauttamaan rahaa pikavippiyrityksen tilille. Todellisuudessa viestin lähettäjä on rikollinen.
  • Pieniä lainoja tarvitaan edelleenPieniä lainoja tarvitaan edelleen Pikavipeille tulee loppu, kun uusi pikaluottolaki tulee voimaan. Tähän mennessä pikavippien suosio on jatkuvasti kasvanut.
  • Osallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihinOsallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihin Pikalainayritysten tällä hetkellä käynnissä olevista arvonnoista ja kilpailuista voit voittaa esimerkiksi iPhonen tai 500 euron lahjakortin.
  • Pikavippien vertailu kannattaaPikavippien vertailu kannattaa Pikavippejä tarjoavia palveluja on Suomessa jo yli sata, joten vaihtoehtoja erilaisten lainatuotteiden ja palveluiden välillä löytyy runsaasti.
  • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
  • ok money 1OK Money OK Money antaa rahaa lainaksi jopa 2100 euroa. Palvelun tarjoama laina on OK Limiitti, joka korvaa perinteiset pikavipit ja pikalainat. Limiitistä on mahdollista nostaa rahaa käyttöön oman […]
  • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
  • Takuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkojaTakuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkoja Takuu-Säätiön mukaan etenkin pikavipit lisäävät velallisten velkojen lukumäärää. Yhdellä Takuu-Säätiön lainatakauksen hakijalla voi olla jopa 60 eri velkaa.
  • Halvin pikavippi on ilmainenHalvin pikavippi on ilmainen Jos ilmainen tai erittäin halpa pikavippi kiinnostaa, tarkista nämä tarjoukset.
  • RisicumRisicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja sekä jopa 5000€ suuruista luottotiliä. Tutustu uuteen palveluun nyt.