Lainaa virtuaalisella luottokortilla

Luottoyritys Euroloan aikoo tuoda markkinoille virtuaalisen luottokortin, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Luottokortti aiotaan lanseerata vielä kevään aikana.

Euroloan tunnetaan parhaiten pikavippien ja pienehköjen kulutusluottojen tarjoajana. Kesällä pikavipeille kuitenkin asetetaan korkokatto.

– Perinteinen pienlainatoiminta tulee tuolloin tiensä päähän, mutta emme usko lainatarpeen katoavan markkinoilta minnekään. Valtaosa pienlainoja käyttävistä ihmisistä huolehtii maksuistaan sovitusti ja ovat näin ollen toivottavia asiakkaita myös meille, kertoo Euroloanin Suomen maajohtaja Samuli Korpinen.

Euroloanilla on Suomen lisäksi toimintaa Ruotsissa, Puolassa ja Tanskassa. Se on osa kansainvälistä rahoitusalan konsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

– Laajennamme rahoitustuotteiden valikoimaamme ottamalla käyttöön virtuaaliseen luottokortin osana kansainvälistymisstrategiaamme, kertoo Euroloanin toimitusjohtaja Tommi Lindfors.

Euroloan aikoo tarjota virtuaalista luottokorttia neljässä eri hintaryhmässä. Hintaryhmien todelliset vuosikorot ovat 9,9, 14,9, 39,9 ja 51,0 prosenttia. Korpisen mukaan hintaryhmät mahdollistavat luottoriskin tehokkaamman hallinnan sekä kattavan liiketoiminnan rakentamisen suurelle asiakaskunnalle. Raha-asiansa hyvin hoitaneille kanta-asiakkaille voidaan esimerkiksi myöntää entistä edullisempaa luottoa.

Korpinen uskoo luottokorttien mahdollisuuksiin.

– Luottokorttien kautta kulkeva vuosimyynti on kohdemarkkinoillamme yli 1 000 miljardia euroa ja valtaosa siitä on pankkien omistamien rahoitusyhtiöiden hallinnassa. Kiristyvä pankkilainsäädäntö avaa pankeista riippumattomille rahoitusyhtiöille uusia mahdollisuuksia. Luottokorttien juridinen toimintaympäristö on stabiili ja toimintamalli on helposti skaalattavissa maarajojen yli, hän kertoo.

Eikä tuotekehitys välttämättä pysähdy virtuaaliseen luottokorttiin.

– Onkin luontevaa ajatella, että virtuaalisen luottokorttipalvelun luonnollinen jatkumo on tulevaisuudessa myös fyysinen luottokortti, Korpinen toteaa.

Euroloanin liiketoimintamalli on tarjota asiakkaille lähes reaaliaikaista luottoa. Yritys on perustettu vuonna 2007, ja se on lainannut yli 60 miljoonaa euroa.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Pikavippitoimija vastaa lakialoitteeseen koko sivun mainoksellaPikavippitoimija vastaa lakialoitteeseen koko sivun mainoksella Pikavippiyhtiö vastaa pikalainojen kieltämistä ajavaan lakialoitteeseen näyttävällä kampanjalla. Yhtiö on ostanut Helsingin Sanomista koko sivun ilmoitustilan.
  • 1Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
  • LHV-pankki tarjoaa kulutusluottoja SuomessaLHV-pankki tarjoaa kulutusluottoja Suomessa Virolainen LHV-pankki on tullut myös Suomen markkinoille ja tarjoaa edullisia kulutusluottoja. Kulutusluotot ovat pikavippejä suurempia lainoja.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
  • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
  • Takuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkojaTakuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkoja Takuu-Säätiön mukaan etenkin pikavipit lisäävät velallisten velkojen lukumäärää. Yhdellä Takuu-Säätiön lainatakauksen hakijalla voi olla jopa 60 eri velkaa.
  • Vertaislainat saivat sijoittajat innostumaanVertaislainat saivat sijoittajat innostumaan Kun Suomessa asetettiin pikavipeille korkokatto muutama vuosi sitten, alkoivat vertaislainamarkkinat kasvaa. Vertaislainat ovat nousseet kilpailijoiksi paitsi pikavipeille, myös pankkien […]
  • rahalaitos 2Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
  • Lainaa24Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saat useita erilaisia lainatarjouksia. Lainaa24 etsii juuri sinulle sopivan lainan […]