Joustolaina lahjoittaa osan tuotosta hyväntekeväisyyteen

Suurempia kulutusluottoja tarjoava Joustolaina on mukana hyväntekeväisyydessä lahjoittamalla jokaisesta myönnetystä lainasta yhden euron hyväntekeväisyysjärjestölle.

Joustolainan tukema järjestö Hand in Hand International on Lontoossa toimiva vuonna 2006 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö. Sen toiminta perustuu eri tahojen yhteistyön tukemiselle. Hand in Hand pyrkii pitkäjänteiseen auttamiseen, jossa on mukana tukijoiden lisäksi paikalliset ja kansainväliset yritykset, järjestöt, julkiset tahot ja yksityiset lahjoittajat.

Hand in Hand International auttaa kumppaneitaan rahoituksen järjestämisessä ja seuraa kaikkien projektien kulumista tukien yhteistyökumppaneitaan. Järjestö on sitoutunut pitämään tuen keräämisen ja hallinnon kulut alhaisena, 10-15 prosentissa nettotuloista.

Järjestön toiminta on luonut jopa 692 000 työpaikkaa, joista jokainen elättää keskimäärin neljää ihmistä. Tavoitteena on luoda 10 miljoonaa työpaikkaa ympäri maailmaa.

Tutustu Joustolainaan tästä

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Törkeä petos: isä ja poika ottivat pikavippejä eläkeläisen nimissäTörkeä petos: isä ja poika ottivat pikavippejä eläkeläisen nimissä Salolainen isä ja poika huijasivat identiteettivarkauden avulla yli 60 000 euroa. Uhrin nimissä otettiin muun muassa pikavippejä.
  • Myös Ruotsi painii velkaongelmien kanssaMyös Ruotsi painii velkaongelmien kanssa Myös naapurimaassamme Ruotsissa jäävät pikavipit maksamatta yhä useammalta luotonhakijalta. Ruotsin ulosottoviranomaisten mukaan viime vuodesta kasvua on ollut jo peräti 70 prosenttia.
  • Pikavippiasiat lisääntyneet hurjasti käräjäoikeuksissaPikavippiasiat lisääntyneet hurjasti käräjäoikeuksissa Riidattoman velkomusasian taustalla on yhä useammin maksamaton pikavippi, kertoo Yle.
  • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
  • Mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa?Mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa? Pikavipin todellinen vuosikorko kertoo luoton hinnasta harhaanjohtavasti.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • Vertaislainat saivat sijoittajat innostumaanVertaislainat saivat sijoittajat innostumaan Kun Suomessa asetettiin pikavipeille korkokatto muutama vuosi sitten, alkoivat vertaislainamarkkinat kasvaa. Vertaislainat ovat nousseet kilpailijoiksi paitsi pikavipeille, myös pankkien […]
  • Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Sosiaalinen luoto on tarkoitettu vähävaraisille kuntalaisille, joilla ei ole mahdollisuuksia saada kohtuuhintaista lainaa muualta, esimerkiksi luottohäiriömerkinnän vuoksi. Sosiaalista […]
  • Lainaa24Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saat useita erilaisia lainatarjouksia. Lainaa24 etsii juuri sinulle sopivan lainan […]
  • rahalaitos 1Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]