Halvin pikavippi on ilmainen

Yleensä pikavippien korkokuluja väitetään korkeiksi, mutta näitä vippitarjouksia ei voi sanoa kalliiksi, vaikka kuinka tekisi mieli! Keräsimme netin pikavippimarkkinoiden halvimmat tarjoukset: ilmaiset ja vain yhden tai kahden euron hintaiset pikaluotot.

Ilmaisten vippien käyttö onnistuu parhaiten silloin, jos tarvitset pikavippiä vain pienen summan tai hyvin lyhyeksi aikaa. Suurimpia vippisummia ja pisimpiä maksuaikoja ei ymmärrettävästi saa ilman kuluja. Kuitenkin viikoksikin otettu laina voi välillä pelastaa pahasta pulasta, joten tarjoukset ovat varsin käyttökelpoisia.

Parhaasta ilmaisen pikavipin tarjouksesta kilpailevat Vivus ja Vippi.fi. Vivuksen etuna on, että se ainoana palveluna myöntää ilmaiselle vipille maksuaikaa jopa 30 vuorokautta. Lainaakin voi saada aina 400 euroon asti. Tarjouksen voi kuitenkin käyttää vain kerran, sillä Vivus myöntää ilmaisia vippejä ainoastaan uusille asiakkailleen. Vivuksen ikäraja on 20 vuotta.

Vippi.fi:n ilmaisista lainoista voivat nauttia niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat, mutta laina-aikaa on vain viikko. Erilaisia luottosummia on kuitenkin tarjolla jopa 500 euroon asti, joten lyhytaikaiset rahahuolet ratkeavat Vippi.fi:n avulla helposti. Jos et pystykään maksamaan lainaasi viikossa, voit ilman erillistä ilmoitusta maksaa myös kahdessa viikossa, kunhan muistat siinä tapauksessa maksaa korkokulut. Vippi.fi:n lainoja voivat hakea 18 vuotta täyttäneet.

Sekä Vivuksen että Vippi.fi:n lainahakemukset ovat ilmaisia, joten niistäkään ei tule yllätyskuluja.

AB Orkia OÜ:n pikaluottopalvelut Orkia, Siljalaina, Glee ja Ottoraha tarjoavat ilmaisia pikkuvippejä viikon maksuajalla. Orkiasta ja Ottorahasta voit lainata ilmaiseksi 30 tai 50 euroa, Siljalainasta ja Gleestä 20 tai 50 euroa. Lainan hakeminen tuottaa hakutavasta riippuen kuluja 2 – 4 euroa. Kaikkien neljän palvelun pienimpien lainojen ikäraja on 18 vuotta.

Myös pikavippialan konkari, vuonna 2005 perustettu Viestilaina, tarjoaa ilmaista 50 euron pikavippiä. Maksuaikaa on viikko, ja hakemus on ilmainen. Tarjous on voimassa uusille asiakkaille. Laina voidaan myöntää vähintään 18-vuotiaalle.

Erittäin edullista pikalainaa tarjoaa Credit24. Viikon maksuajalla korkokuluja nimittäin peritään vain yhden euron verran. Tarjoushinnalla voi hakea 50 – 300 euron suuruisen lainan, joten jos otat vippiä 200 euroa, maksat takaisin 201 euroa. Lainahakemuksesta ei koidu lisäkustannuksia, ja kaikki 19 vuotta täyttäneet voivat hakea vippiä.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • VivusVivus Vivus.fi tarjoaa 10 - 2010 euron pikalainoja ja luottoja. Vivuksen erikoistarjous on ilmainen ensilaina, josta ei siis tarvitse maksaa toimituskuluja, korkoa tai mitään muitakaan kustannuksia.
  • Vippipalvelu vertaili – pikavippi pankin kulutusluottoa edullisempiVippipalvelu vertaili – pikavippi pankin kulutusluottoa edullisempi Pikavippipalvelu vertaili pikavippien ja pankkien kulutusluottojen kulut ja korot. Yllättäen pienehköjä luottoja ottaessa pikavippi tulee pankin kulutusluottoa selvästi edullisemaksi. […]
  • Vivukslta saat ensimmäisen pikavipin täysin ilmaisenaVivukslta saat ensimmäisen pikavipin täysin ilmaisena Pikalainapalvelu Vivuksella on menossa kampanja, jossa uudet asiakkaat saavat ensimmäisen pikavipin ilman korkoja ja kuluja.
  • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
  • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.
  • Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Sosiaalinen luoto on tarkoitettu vähävaraisille kuntalaisille, joilla ei ole mahdollisuuksia saada kohtuuhintaista lainaa muualta, esimerkiksi luottohäiriömerkinnän vuoksi. Sosiaalista […]
  • Pikavippien vertailu kannattaaPikavippien vertailu kannattaa Pikavippejä tarjoavia palveluja on Suomessa jo yli sata, joten vaihtoehtoja erilaisten lainatuotteiden ja palveluiden välillä löytyy runsaasti.
  • Kuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejäKuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejä Pikavippien suosion kasvaessa myös pikavippien lainasummat kasvavat. Lainanhakijat tarvitsevat yhä suurempia lainoja muutamien kymppien pikavippien sijaan.