Etua

Etua.fi on Etua Oy:n ylläpitämä, rahoitusalan palveluita välittävä sivusto. Etua Oy ei toimi itse luotonantajan asemassa, vaan auttaa palvelun käyttäjää etsimään itselle edullisimmat kulutusluotto- tai asuntolainatarjoukset.

Etua.fi kilpailuttaa lainat puolestasi

Etua Oy tekee yhteistyötä Suomen rahoitusalan edelläkävijöiden kanssa ja näinollen pystyy tarjoamaan asiakkaalleen erittäin laadukasta palvelua. Etualla on suomen laajin rahoitusalan yhteistyökumppaneiden ryhmä. Etua.fi:n kautta välitettävät lainat ovat suuruudeltaan 2000 – 50 000 euroa. Laina-aikaa luottoasiakas voi valita 1 – 15 vuoden väliltä.

Lainan hakijalta vaaditaan muutamia edellytyksiä: Palvelun asiakkaan tulee olla vähintään 20 vuoden ikäinen, hänellä tulee olla kykyä järjestellä omia raha-asioitaan sekä olla luottokelpoinen.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Monenlaisia lainatuotteita

Palvelun käyttö on yksinkertaista. Etsitpä sitten luottokorttia, sopivan kokoista kulutusluottoa tai asuntolainaa, kaikki onnistuu yhdellä hakemuksella. Hakemuksen jälkeen luotonantaja/luotonantajat ottavat yhteyttä sinuun ja voit sopia lainasi jatkojärjestelyistä.

Tämä ei kuitenkaan velvoita asiakasta vielä mihinkään, vaan asiakas voi haluessaan jättää hyväksymättä saamansa lainatarjoukset. Asiaa kannattaa tietenkin harkita tarkkaan ja punnita lainatarjoukset joka kantilta.

Mahdollisuus yhdistää vanhat lainat yhdeksi

Voit myös yhdistää aiemmat luottosi palvelua käyttäen, oli kyseessä sitten kulutusluotto, pikavippi, autolaina tai asuntolaina. Tämä onnistuu myös täyttämällä hakemukseen tiedot aiemmista lainoistasi sekä niiden myöntäjät, oman taloudellisen tilanteesi ja lopuksi tunnistautumalla sähköisesti.

Asiakas voi niin halutessaan myös kilpailuttaa joko tulevan, tai jo hänellä olevan asuntolainan. Mikäli palvelua käyttävällä on jo asuntolaina, tulee hänen ilmoittaa lainansa, ja asuntonsa tiedot hakemuksen yhteydessä.

Asiakaspalvelu auttaa ongelmissa

Mikäli asiakas haluaa lisätietoa Etua.fi palvelusta, palvelee asiakaspalvelu arkipäivisin kello 10:00 – 15:00. Puhelinpalvelu saattaa kuitenkin olla ruuhkautunut joten voit myös ottaa Etua.fi asiakaspalveluun yhteyttä sähköpostitse. Lisätiedot yrityksen internetsivulla.

Etua.fi pähkinänkuoressa

 • Lainaa välittävä taho
 • Lainaa Etua.fi:n kautta jopa 50 000 €
 • Luotoille jopa 15 vuoden takaisinmaksuaika
 • Lainaaminen vaatii 20 vuoden ikää ja luottokelpoisuutta
 • Saat parhaan lainatajouksen juuri sinulle
 • Luotettava palvelu

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus on täysin maksuton palvelu, joka on koonnut todella monien lainantarjoajien lainat yhdeksi, selkeäksi kokonaisuudeksi. Näin löydät itsellesi aina edullisimmat ja […]
 • lainaamo 1Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
 • credigo 2Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • nordcredit 3Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.