24-vippi

Turkulaiselta 24-vipiltä voit saada pikalainaa korkeintaan 600 euroa. Maksuaikaa voit saada enintään kuukauden. 24-vipin ylläpitäjä on Vermiculus Oy, joka on hyväksytty Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

24-vipin asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissaan. Muita vaatimuksia ei ole, joten esimerkiksi 18-vuotiaana voi hakea suurimpiakin lainasummia. Ensimmäisellä hakukerralla voi kuitenkin lainata korkeintaan 100 euroa. 24-vipin pienin mahdollinen lainasumma on 20 euroa.

Toistaiseksi 24-vipin käyttäjäksi voi rekisteröityä vain, jos pystyy tunnistautumaan Sampo Pankin, Osuuspankin, Säästöpankin tai S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi hakijalla tulee olla omissa nimissään oleva matkapuhelinliittymä. Lainan hakemiseen kelpaavat Soneran, Elisan, DNA:n, Kolumbuksen, Saunalahden ja TeleFinlandin liittymät. Ensimmäistä kertaa 24-vipin lainaa haluavan tulee rekisteröityä palvelun verkkosivuilla. Tunnistauduttuaan verkkopankissa asiakas saa oman PIN-koodin lainan hakemista varten.

24-vipin pikavippi haetaan aina tekstiviestillä, verkkohakemusmahdollisuutta ei ole. Yhden lähetetyn tekstiviestin hinta on viisi euroa, joten hakemus ja lainaehtojen vahvistus tuottavat maksuja yhteensä kymmenen euroa. Tekstiviestien lähettämisestä aiheutuvat kulut veloitetaan asiakkaalta puhelinlaskun yhteydessä.

Vipeistä peritään 12 – 100 euron suuruiset käsittelykulut. Esimerkiksi 80 euron lainan käsittelykulut ovat 20 euroa, joten asiakas maksaa takaisin yhteensä 100 euroa. 500 euron lainaan puolestaan lisätään käsittelykuluja 90 euroa.

24-vippi tunnistaa rekisteröityneet asiakkaat puhelinnumeron ja PIN-koodin avulla, joten pikavippi tulee aina hakea siitä puhelinnumerosta, jonka on ilmoittanut rekisteröitymisen yhteydessä.

Maksuaikaa voi saada 14 tai 28 päivää riippuen toivotusta lainasummasta. 20 – 200 euron pikalainan maksuaika on 14 vuorokautta, 300 – 600 euron lainan 28 vuorokautta. Asiakkaalle lähetetään kotiin lasku, joka tulee maksaa viimeistään ilmoitettuna eräpäivänä. Halutessaan asiakkaalla on oikeus maksaa lainasumma takaisin jo ennen eräpäivää ilman lisäkustannuksia.

24-vippi on avoinna maanantaista lauantaihin kello 7 – 23 ja sunnuntaisin kello 10 – 18. Aukioloaikoina rahat voi saada tilille muutamassa minuutissa, jos käytettävissä on Nordean, Sampo Pankin, Osuuspankin, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin tai Aktian tili. Siirrot muihin pankkeihin vievät hieman pidempään, 1 – 2 pankkipäivää. Lainaa voi hakea mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja aukioloaikojen ulkopuolella haettuja pikavippejä aletaan maksaa tileille heti seuraavana aamuna.

Jos sinulla on kysyttävää 24-vipin palveluista, voit ottaa sähköpostilla yhteyttä asiakaspalveluun.

Suosittelemme tutustumaan tarkemmin 24-vipin palveluihin!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Veronpalautus nyt Veronpalautus nyt on palvelu, jonka kautta voit hakea veronpalautuksesi ennakkoon. […]
  • Kuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejä Pikavippien suosion kasvaessa myös pikavippien lainasummat kasvavat. Lainanhakijat […]
  • Pikavippitarjoukset paranevat Useat pikavippipalvelut ovat jo pitkään tarjonneet asiakkailleen ilmaisia ensilainoja. […]
  • TrustBuddy TrustBuddy on kansainvälinen vertaislainapalvelu, jonka avulla täysi-ikäiset suomalaiset […]
  • Ostosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. […]
  • Credit24 Credit24 on todella suosittu lainapalvelu, josta saat Joustolimiittiä aina 4000 euroon […]
  • Cashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on […]
  • Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa […]
  • Fellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – […]
  • Risicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja […]