Rahalaitos

Rahalaitos on kotimainen, yksi markkinoiden vakavaraisimmista rahoitusalan yrityksistä, jonka kautta voit hakea 500-50 000 euron suuruisia kulutusluottoja. Rahalaitoksen erikoisuutena on, että se ei varsinaisesti itse tarjoa lainoja, vaan kun lähetät hakemuksen Rahalaitokselle, etsii se sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Hanki Rahoituslaitokselta sinulle sopiva lainatarjous

Rahalaitoksen avulla saat siis aina juuri sinulle sopivan lainatarjouksen, ja samalla luotonsaantimahdollisuutesi paranevat. Vaikka jokin rahoituslaitos tai pankki ei myöntäisikään sinulle lainaa, voi jokin toinen rahoituslaitos myöntää sinulle lainan. Jos lähettäisit itse hakemuksesi vain yhteen palveluun, voisit saada kielteisen luottopäätöksen ja olla saamatta lainaa, mutta Rahalaitos etsii puolestasi toisen palvelun, josta saat haluamasi lainan.

Rahalaitoksen palvelut ovat sinulle ilmaisia

Rahalaitoksen palvelussa parasta on se, että sen käyttäminen on sinulle kuluttajana täysin ilmaista. Rahalaitos saa nimittäin palkkionsa yhteistyökumppaniltaan, jolta mahdollisesti päädyt hakemaan lainaa.

Voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa mihin tarkoitukseen tahansa, sillä Rahalaitos tai sen yhteistyökumppanit eivät kysele, mihin tarkoitukseen olet lainaa hakemassa. Saat lainasi 2-15 vuoden takaisinmaksuajalla, joten suuretkin lainasummat on mahdollista maksaa takaisin hyvin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä.

Voit myös tietysti maksaa lainasi ennenaikaisesti takaisin niin halutessasi. Voit suorittaa lainan koko jäljellä olevan takaisinmaksun koska tahansa, eikä siitä aiheudu sinulle mitään lisäkuluja. Lisäksi voit myös muuttaa lainasi kuukausittaisten lyhennysten suuruutta joko suuremmaksi tai pienemmäksi. Kuukausittaisten lainanlyhennysten määrän muuttaminen onnistuu helposti ottamalla yhteyttä pankkiin tai rahoituslaitokseen, jolta olet lainasi saanut.

Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 500-30000 euroa, ja jos sinulla on joko yhteisvastuullinen hakija tai reaalivakuus lainallesi, voit hakea myös suurempia 50 000 euron suuruisia kulutusluottoja. Reaalivakuudeksi käy esimerkiksi omistus- tai kesäasunto.

Lainojen hakeminen onnistuu helposti heti Rahalaitoksen etusivulta löytyvän verkkolomakkeen avulla. Vaitoehtoisesti voit hakea lainaa myös soittamalla Rahalaitoksen asiakaspalveluun, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-15 välisenä aikana. Muissa asioissa voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä myös faxilla tai sähköpostilla vuorokauden ympäri.

Täytä lainahakemus vaikka heti, se ei sido sinua mihinkään

Lähetettyäsi lainahakemuksesi Rahalaitoksen laina-asiantuntijat alkavat välittömästi etsiä sinulle parasta rahoitusratkaisua heidän kanssa yhteistyössä toimivilta pankeilta sekä muilta rahoituslaitoksilta. Kun sopiva lainatarjous löytyy, lähetetään se sinulle postitse kotiisi. Vaihtoehtoisesti voit myös saada sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tekemään sähköisen allekirjoituksen.

Lähetettyäsi allekirjoittamasi lainasopimuksen vaadittujen liitteiden kanssa takaisin luotontarjoajalle maksetaan rahat tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Vaaditut liitteet riippuvat tietysti luotontarjoajasta, mutta yleisesti pankit haluavat lainasopimuksen liitteeksi viimeisimmän veroerittelysi, sekä eläketodistuksesi tai palkkakuittisi.

Tutustu nyt itse Rahalaitoksen palveluun, ja hae paras lainatarjous!

Rahalaitos pähkinänkuoressa

 • Luottoja kilpailuttava palvelu
 • Kilpailutus on sinulle ilmaista
 • Lainaa max. 50 000 euroa
 • Takaisinmaksuun aikaa jopa 15 vuotta
 • Paremmat luottomahdollisuuden yhteishakijan kanssa
 • Tarkoitettu yli 20 vuotiaille lainaajille
 • Osa summista ilman vakuuksia tai takaajia

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • CredigoCredigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
 • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.
 • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.