Pikavippien erikoisuudet esittelyssä

Pikavippien laajasta valikoimasta löytyy myös todellisia erikoisuuksia. Vertaislainat ovat ehkä toisille tuttuja, mutta tiesitkö, että pizzan kylkiäisenä voi saada pikavipin tai että pikavipin avulla voi maksaa tavalliset laskut osamaksuina?

Vertaislainat tarjoavat sosiaalisemman vaihtoehdon pikavipeille ja kulutusluotoille. Vertaislainoissa lainataan rahaa toisilta ihmisiltä, jotka haluavat antaa rahaa lainaan sijoitusmielessä. Vertaislainapalvelu toimii lainan välittäjänä ja hoitaa maksujen siirtämisen perintään jos velallinen ei maksa lainaansa takaisin.

Pizzaraha.fi palvelusta saa kerralla sekä pizzan että pikavipin. Pizza tuodaan suoraan kotiovelle PizzaOnline-palvelun kautta ja pizzan hinnasta ylijäänyt summa maksetaan tilille normaalin pikavipin tavoin. Pizza ja laina maksetaan 14 päivän kuluttua palvelun tarjoavalle pikavippipalvelulle.

EasyBills maksaa tavalliset laskut ajoissa suoraan laskuttajalle, esimerkiksi sähkö- tai puhelinyhtiölle. Laskut maksetaan myöhemmin valittuna eräpäivänä EasyBillsille. Näin laskuihin voi saada lisää maksuaikaa ja jopa mahdollisuuden maksaa laskut useassa erässä.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Velatonkin voi mennä velkaneuvontaanVelatonkin voi mennä velkaneuvontaan Velkaneuvonnan palveluihin kuuluu ennaltaehkäisevä neuvonta. Niinpä yhteydessä voi olla heti, jos elämässä on tapahtumia, jotka voivat vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseen.
  • Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja!Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja! Vippi.fi tarjoaa nyt pikalainaa 7 päiväksi täysin ilmaisena ja ilman lisäkuluja. Voit hakea lainaa 50-500 euroa eikä sinun tarvitse maksaa takaisin, kuin sen mitä lainasit. Tee näin, hae […]
  • Pikalainoja otetaan taas innokkaastiPikalainoja otetaan taas innokkaasti Huhti-kesäkuussa haettiin 104 260 pikavippiä, joiden arvo oli yhteensä 54 miljoonaa euroa. Keskimääräinen vippi oli noin 520 euroa.
  • Pikavippitarjoukset paranevatPikavippitarjoukset paranevat Useat pikavippipalvelut ovat jo pitkään tarjonneet asiakkailleen ilmaisia ensilainoja. Uuden asiakkaan ei tarvitse maksaa lainastaan minkäänlaisia kuluja tai korkoja.
  • Pikavippiä saa edelleen – katso listaPikavippiä saa edelleen – katso lista Vippi.ws listasi 25 lainapalvelua, joista voit edelleen hakea pikavippiä.
  • 24-vippi24-vippi Turkulaiselta 24-vipiltä voit saada pikalainaa korkeintaan 600 euroa. Maksuaikaa voit saada enintään kuukauden. 24-vipin ylläpitäjä on Vermiculus Oy, joka on hyväksytty Etelä-Suomen […]
  • Vertaislainasta vaihtoehto pikavipille?Vertaislainasta vaihtoehto pikavipille? Vertaislainapalvelut lupaavat tuottoa sijoittajille ja edullista rahaa lainaajille.
  • Helsingissä pikavippimainokset saivat jäädäHelsingissä pikavippimainokset saivat jäädä Kouvolassa ja Tampereella on päätetty, että kaupungin omistamilla mainospaikoilla, ei pikavippejä saa mainostaa. Kuitenkaan Helsingissä pikavippien mainoskielto ei mennyt läpi
  • Voita kilpailusta 100 euron ilmainen vippi joka kuukausiVoita kilpailusta 100 euron ilmainen vippi joka kuukausi Pikavippikone.fi järjestää kilpailun, jossa voi voittaa 100 euron ilmaisen vipin. Vippi on todellakin ilmainen, sillä sitä tarvitse maksaa takaisin.
  • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.