Freedom Rahoitus

Freedomrahoitus.fi on puolueeton lainojen välittäjä, joka toimii yhteistyössä Suomen lainamarkkinoiden kärkiyritysten kanssa. Tämä takaa asiakkaalle aina ajantasaisen ja asiallisen lainatarjouksen helposti ja luotettavasti. Palvelun omistaa Freedom Rahoitus Oy joka kuuluu pohjoismaiseen Freedom Finance-ryhmään.

Freedom Rahoitus on pohjoismaisille tuttu lainaa kilpailuttava palvelu

Freedomrahoitus toimii myös Ruotsissa ja Norjassa. Palvelu on toiminut Suomessa vuodesta 2009 alkaen ja on palvellut tuhansia suomalaisia asiakkaita.

Freedom rahoitus tarjoaa lainavaihtoehdon joka tilanteeseen. Olit sitten vaihtamassa autoasi, tai ostamassa venettä, tai tekemässä remonttia, tai yhdistämässä aiempia lainojasi yhdeksi, tai mikä ikinä onkaan rahantarpeesi syy, on Freedomrahoitus apunasi oikean lainan etsimisessä.

Voit hakea lainaa, jos sinulla on säännölliset tulot

Mikäli hakija on vähintään 25-vuotias, vähintään 1500 euroa kuukaudessa säännöllistä palkkatuloa tai eläkettä saava, raha-asiansa moitteettomasti hoitava, luotto- ja oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen.

Lainaa haetaan verkkohakemuksella Freedomrahoituksen internetsivulla. Hakemukseen täytetään perustiedot hakijasta sekä mahdollisen yhteishakijan tiedot. Sitten palvelu esittää asiakkaalle mahdolliset lainavaihtoehdot ja asiakas voi valita niistä itselleen edullisimman.

Freedomrahoituksen kautta asiakas voi hakea lainaa vähimmillään 500 euroa ja enimmillään jopa 50 000 euroa, kaikki lainat ilman takaajia tai vakuuksia. Oli rahoituksen kohde mikä hyvänsä, niin sopiva laina löytyy lähes kaikille.

Luotot edullisin kustannuksin

Lainojen kustannukset riippuvat lainanhakijan ja luoton myöntäjän välisestä sopimuksesta. Korot asettuvat välille 6% – 29%. Yhteishakijan kanssa asiakas voi saada edullisemman lainatarjouksen, kuin mitä hän saisi yksin hakiessaan. Lisäksi lainaan tulee avausmaksu joka riippuu myös lainan myöntäjästä mutta on enimmillään 200 euroa, sekä kuukausittainen laskutuslisä joka on luotonantajasta riippuen 0-5 euroa.

Takaisinmaksuaikaa saa lainasta riippuen 1 – 15 vuotta. Yleensä mitä isompi laina on, sitä pidemmän takaisinmaksuajan sille voi valita. Laina-aika kuitenkin vaihtelee tarjouskohtaisesti ja asiakas saa valita itselleen mieluisimman ja edullisimman lainatarjouksen.

Itse Freedomrahoitus palvelun käyttö on maksutonta, kuluttaja maksaa vain luotonmyöntäjän kanssa sopimansa lainan avausmaksut ja korkokulut edellyttäen siis että lainasopimus syntyy.

Freedom Rahoitus pähkinänkuoressa

 • Kilpailuta 500-50 000 euron lainat
 • 10 lainantarjoajan lainat puntarissa
 • Ilman vakuuksia tai takaajia
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta
 • Nopeasti rahat tilille
 • Lainaa suomalaisille jo vuodesta 2009

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
 • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
 • LainaamoLainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
 • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
 • Faktoja pikavipeistäFaktoja pikavipeistä Risicum selvitti faktoja pikavipeistä, eli pienlainoista, sillä monilla ihmisillä on harhaluuloja ja uskomuksia pienlainoista, sillä media vääristää kuvaa uutisoimalla yksittäistapauksia.
 • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
 • CredigoCredigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]